Tui-na

Tui Na sau Tuina, este o tehnica de masaj oriental, care a fost utilizat in China de peste 2000 de ani.

O combinatie de masaj, presopunctura si alte forme de manipulare a corpului, Tui-na functioneaza prin aplicarea unei presiuni pe punctele de acupunctura, meridiane si grupe de muschi sau nervi pentru a elimina blocajele care impiedica libera circulatie a energiei vitale qi. Eliminarea acestor blocaje restabileste echilibrul energetic qi al corpului, ceea ce duce la o mai buna stare de sanatate si vitalitate.

Tui Na sau Tuina, este o tehnica de masaj oriental, care a fost utilizat in China de peste 2000 de ani, la fel ca si acupunctura. Tui Na se bazeaza pe fluxul de Qi prin meridianele si este utilizat pentru a regla energia Qi a organelor asociate afectiunii pacientului. Prin aplicarea masajului si a tehnicilor de manipulare Tui Na, se poate corecta Qi blocata, si se echilibreaza nivelul energetic astfel incat se accelereaza vindecarea si sa ofere o starea de bine organismului.

Tui Na este foarte eficient si cuprinde diverse tehnici. Tehnica Tui Na in care se foloseste mana este adresata tesuturilor moi pentru a stimula si a reduce presiunea in muschi, articulatii si tendoane.

Tehnicile de aliniere ale corpului sunt de asemenea, folosite asemanator chiropracticii, impreuna cu o varietate de alifii pe baza de plante si uleiuri care sunt folosite pentru vindecare si efect terapeutic. Ca si in cele mai multe practici TCM, Tui Na este foarte rar folosit singur, ci in asociere cu alte terapii, cum ar fi acupunctura, ventuzele, etc, pentru a aduce rezultatele dorite.

Pret sedinta Tui-na 20 minute 80 RON
La achizitionarea unui abonament de 10 sedinte beneficiati de reducere de 20%
Doresti sa faci o programare pentru tui-na?
Activitatea cabinetului este temporar suspendata
Ventuze
Gua Sha
Reflexoterapie
Tui-na