Noutati

Analiza de rezonanta electromagnetica
Analiza de rezonanta electromagnetica

Semnalele electromagnetice emise de corpul nostru reprezinta o stare specifica a corpului si aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care corpul uman se afla , sanatate, stare preclinica de boala sau boala manifestata.

Daca putem sa determinam aceste unde electromagnetice specifice putem sa stabilim si statusul vital in care se gaseste corpul uman.

Pornind de la acest principiu, acest dispozitiv colecteaza semnale electromagnetice ale corpului pentru a analiza starea de sanatate in comparatie cu datele oferite de computer.

Dupa instalarea software-ului si conectarea analizorului la computerul dvs. se aplica senzorul de rezonanta magnetica in palma persoanei ce urmeaza a fi testate. Intr-un timp relativ scurt (cca. 1-2 minute) senzorul colecteaza, masoara si transmite microprocesorului toate valorile microundelor electromagnetice.

Cu ajutorul software-ului special conceput, informatiile procesate de catre microprocesor sunt transmise pe computer, unde pot fi vizualizate sub forma de 28 rapoarte detaliate in care termenii utilizati sunt explicati clar, fiind oferite si solutii (remedii) de ordin general in limba romana.

Datorita software-ului aceste rapoarte pot fi printate, prin conectarea la o imprimanta.

INSTRUCTIUNI:
1. Nu este indicat sa beti cafea, vin, medicamente sau alte produse stimulente cu 2 zile inainte de efectuarea scanarii pentru o evaluare cat mai exacta.
2. Incercati sa respectati programul normal de odihna.
3. Dupa o activitate fizica intensa este indicat sa va odihniti 1-2 ore inainte de a incepe evaluarea.
4. Testarea nu se va face imediat dupa masa.
5. Imbracamintea va fi lejera si racoroasa.
6. Indepartati articolele de metal si mijloacele de comunicare de langa dumneavoastra.
7. Fiti relaxati, nu vorbiti si stati nemiscati pe timpul examinarii.

Activitatea cabinetului este temporar suspendata
Ventuze
Gua Sha
Reflexoterapie
Tui-na