Testimoniale

Marturii lasate de clientii ChinaMedicineSpa.

"De-a lungul timpului am urmat tratamente alternative diverse (homeopatie, fitoterapie,acupunctura,bioenergie, biorezonanta, ayurveda) avand probleme de sanatate carora nu le-am gasit rezolvarea. Cautarile mele in acest sens pe internet sau prin diversele cunostinte m -au adus la clinica ChinaMedicineSpa, in primul rand mai mult din curiozitate pentru ca aflasem ca metoda de tratament este diferita fata de tot ceea ce incercasem anterior. Cel mai mult m-a impresionat Martin prin profesionalismul si daruirea acordata, prin staruinta cu care a cautat cea mai buna solutie la problemele mele pe care nu am reusit sa le rezolv in cei 14 ani de cautari. Este singura persoana care a reusit sa inlature durerea in crizele de migrena profunda, care ma deranjeaza. Apreciez si recomand acest cabinet pentru personalul prietenos si bine pregatit, pentru terapiile inovative si personalizate pe care le-am gasit aici. "

Neacsu M., 09.04.2014

"Am gasit la acest salon o atmosfera placuta si relaxanta. Am fost tratat ca un prieten, nu ca un client oarecare. M-a impresionat in mod placut promptitudinea si receptivitatea de care da dovada colectivul ChinaMedicineSpa, precum si profesionalismul terapeutului chinez. "

Florin M. , 11.02.2014

"Sunt foarte multumita de serviciile oferite la ChinaMedicineSpa, de fapt de profesionalismul angajatilor, atentia acordata si climatul propice de relaxare. Am obtinut rezultatele asteptate, preturile sunt accesibile avand in vedere calitatea serviciilor."

Andreea, 06.02.2014

"Servicii ultra-profesioniste. Sunt extrem de multumita. Multumesc!"

Ioana - Bucuresti, 01.02.2014

"Avand in vedere ca sunt la al 3-lea abonament la ChinaMedicineSpa, este clar ca sunt foarte multumita atat de rezultate cat si de servicii. Atmosferea este foarte placuta si personalul te face sa te simti in largul tau!"

Nicoleta - Bucuresti, 20.01.2014

Doresti sa faci o programare ?
Activitatea cabinetului este temporar suspendata
Ventuze
Gua Sha
Reflexoterapie
Tui-na